2019-06-11
听朋友讲观塘开源道工厂区好多正野食晚上立即行动,拣左呢间于📍业发大厦一期2楼D室系食西式自助餐😍 平日一至四有六折$238 加一可以食到10pm🤤门面劲靓,啱哂爱打卡既我😆呢间餐厅用魔法做主题,无论外内都装置到好有心思,好多灯饰同花花草草布置连自助餐区枱都成个厨房咁😆侍应都好nice,话每位客人会跟一份海鲜拼盘(二人份)好丰富!有蚬,青口,海虾,扇贝,仲有大大只鲍鱼😍估唔到好新鲜!配龙虾汁食好鲜美味!而自助餐有分三区有一区专for面饭同肉类款式多样化,有菠萝炒饭,肉酱意粉,泰式串烧(鸡/猪),湖川酸菜鱼...等等要赞牛魔王❤️种类繁多 包括 烧牛仔骨,牛扒,牛脷,牛柳粒牛柳粒竟然好重牛味又唔硬👍🏻可以自行加黑椒汁/烧汁🤤唔食牛既朋友可以拣猪罗纪公园❤️德国咸猪手超正,入味又够浓!啱哂爱重口味既我!炸物有炸鸡,炸洋葱圈,脆卜卜.好惹味!另一区系沙律冷冻小食有芝士,饼干,南瓜汤,灯笼肠,沙拉美肠,连西瓜都有!最喜欢就系甜品区饮品自助式重点竟然竟然有台式芋圆😋可自己手动整棉花糖,好玩又好吃!身为甜品控!见到有柠檬芝士饼同Tiramisu想不到好有水准!特别系Tiramisu,好香滑,带岀淡淡咖啡
晚上立即行动,拣左呢间于📍业发大厦一期2楼D室
系食西式自助餐😍 平日一至四有六折
$238 加一可以食到10pm🤤
门面劲靓,啱哂爱打卡既我😆
连自助餐区枱都成个厨房咁😆
侍应都好nice,话每位客人会跟一份
海鲜拼盘(二人份)
好丰富!有蚬,青口,海虾,扇贝,仲有大大只鲍鱼😍
估唔到好新鲜!配龙虾汁食好鲜美味!
而自助餐有分三区
有一区专for面饭同肉类
要赞牛魔王❤️
种类繁多 包括 烧牛仔骨,牛扒,牛脷,牛柳粒
牛柳粒竟然好重牛味又唔硬👍🏻
可以自行加黑椒汁/烧汁🤤
唔食牛既朋友可以拣猪罗纪公园❤️
另一区系沙律冷冻小食
有芝士,饼干,南瓜汤,灯笼肠,沙拉美肠,连西瓜都有!
最喜欢就系甜品区
饮品自助式
重点竟然竟然有台式芋圆😋
可自己手动整棉花糖,好玩又好吃!
身为甜品控!见到有柠檬芝士饼同Tiramisu
想不到好有水准!特别系Tiramisu,好香滑,带岀淡淡咖啡味!100分!好满足!