2020-10-05 1309 浏览
路线置顶先希望帮到食完晚餐要离开既大家🙈 我第一次食,食完8点几A座大门竟然落左闸(云石地板、光鲜啲、有接待处果度) 我搭番上一楼,穿停车场过对面搭客䢂走🙈 顺手讲埋去程:出A座䢂左手见到易拉架果个门口一直入(唔好理条楼梯) 路线简介铅笔。 《食物》今晚叫左:1. 烧猪颈肉-嫩、软、有肉汁、唔算厚切但都ok,有口感、可惜没有烧的焦香味,但酱汁整得出色,佢唔系好浓味果种,酸酸地,好味~!2. 香叶辣肉碎配白饭-呢个食落似用蚝油炒既中式家常肉碎饭多过泰式,但平心而论佢系一个好味既饭😂3. 黄咖喱牛腩-黄咖喱正常~牛腩够腍~啲薯仔好食呀,佢批到一格格坑纹咁我喜欢呢个口感4. 脆脆鸡翼-系一个好食既鸡翼,入面嫩滑唔干,大大只,但叫完觉得同泰国冇咩关系😂5. 薄饼-好食!酥脆有层次,请试!6. 泰式奶茶-好饮,饮到最尾冇咁甜更好饮 总结:-环境舒服干净-职员件良心tee好靓-平日光顾,即日卜7pm成功(之前试过星期六下昼卜唔到当晚)-食物系平稳同中上几肯定其他菜式都唔会系伏但佢冇平时食泰国野果种好惹味好激情既感觉😂唔知你地明唔明,感谢收睇
路线置顶先
希望帮到食完晚餐要离开既大家🙈

我第一次食,食完8点几
A座大门竟然落左闸(云石地板、光鲜啲、有接待处果度)

我搭番上一楼,穿停车场过对面搭客䢂走🙈

路线简介铅笔。

《食物》今晚叫左:
烧猪颈肉

香叶辣肉碎饭

黄咖喱牛腩

脆脆鸡翼

5. 薄饼-好食!酥脆有层次,请试!
薄饼

6. 泰式奶茶-好饮,饮到最尾冇咁甜更好饮
泰式奶茶

总结:
-环境舒服干净
-职员件良心tee好靓
-平日光顾,即日卜7pm成功
(之前试过星期六下昼卜唔到当晚)
-食物系平稳同中上
几肯定其他菜式都唔会系伏