2020-04-28
衬假期,走左去葵涌个outlet行下街,宜家冇旅行团行下lee d地方实在好舒服,我地系楼下地下见到有间文青cafe几正咁,就入左去试下灯光柔和,感觉好舒服好relax,lee到系去counter嗌左嘢食先再坐底等送餐假期都有lunch set provide,仲要价钱唔系好贵,咩菜式都有,好多元化🤩系个餐牌见到有个special 88仼食炸鸡加啤酒,钟意韩风嘅人啱哂,上高office做嘢嘅人肚饿又可以happy hour下,几正咁drink list都好多特别嘅嘢饮选择我嗌左蒜香明太子蟹肉🦀意粉🍝,劲多蟹肉同明太子,好creamy,超正,我要肥廿磅喇🙈🙈蒜蓉包系嗌set加15蚊嘅,都好脆卜卜👍🏻👍🏻男朋友嗌咗个泰式冬阴功汤大虾🦐金边粉,汤底浓浓的,较得好好👍🏻👍🏻我地仲嗌左cappicinno同matcha latte,两个都冲得好好,我个matcha latte仲好浓茶味,正👍🏻👍🏻如果去开outlet黎lee到食最好,又坐得舒服,性价比又高😋
drink list都好多特别嘅嘢饮选择
蒜蓉包系嗌set加15蚊嘅,都好脆卜卜👍🏻👍🏻