2023-05-10
前幾日去咗朋友返工嗰頭陪佢食個lunch見見面,難得見面當然要食得豪少少啦,佢就帶咗我去工廠大廈食一個平民Fine Dining 啦🥰聽朋友講話呢間餐廳都係用啲比較優質嘅食材嚟做的,而且擺盤都好靚,絕對係荔枝角區數一數二嘅優質西餐廳👍🏻👍🏻👍🏻我哋Walk-in上嚟好彩仲有位,坐低後我哋點咗兩個Set Lunch, 套餐包餐湯或者前菜及甜品加飲品,價錢由百幾到二百幾,返工做得辛苦,間唔時食一餐好少少嘅lunch都係應該的😆😆😆《烤澳洲和牛M5牛柳》🌟肉質超鮮嫩及Juicy, 牛柳外面煎得好香口,而肉汁就鎖晒住係裏面,食落啖啖肉又冇筋同渣,絕對高質👍🏻《慢煮鴨胸配法式香橙醬》🌟經過慢煮嘅鴨胸,食落口感更嫩滑,加上香橙醬,令味道變得更有層次🥰呢餐Lunch 真係好豐富,絕對可以治愈工作上的壓力,哈哈😝😝😝
《烤澳洲和牛M5牛柳》
《慢煮鴨胸配法式香橙醬》