2024-07-04
去开观塘,梗系要揾下有咩好野食啦!女仔都系比较中意打下卡Four o Five 呢间cafe就岩哂啦!地方宽敞,有梳化坐,坐得好舒服👍🏻👍🏻👍🏻炎炎夏日,先叫两杯沙冰饮吓,两杯都好出色。Oreo忌廉沙冰够晒浓,好够朱古力味。咸柠柚子蜜沙冰,好特别巧妙地将咸、酸、甜三种基本滋味完美结合。冰凉的沙冰质地清爽。柚子汁的酸甜爽口,再加上适量的盐分,完美平衡了整体风味。咸与甜的交织,既清新爽口,又不失饮品的层次感,绝对是在炎夏解渴的清凉好选择。 All day Breakfast份量好大,好中意落醋嘅沙律菜🥗薯饼金黄松脆,啲菇炒得好香,牛油果同松脆嘅面包完美结合,加埋个好滑好香既炒蛋,令人食唔停口,好满足。虎虾带子意粉,将肉质鲜嫩弹牙的虎虾和肥美多汁的带子与爽口既意粉完美结合。每一口都能品尝到海鲜的甜美鲜美,意粉吸收了海鲜的精华,形成了一种独特而迷人的味道。想再食个大甜品,但已经食唔落,于是试下柠檬挞,柠檬酸酸甜甜,食落去好舒服,唔会有饱饱滞滞嘅感觉,饼底松脆,呢度啲甜品系出色嘅👍🏻
唔会有饱饱滞滞嘅感觉,饼底松脆,呢度啲甜品系出色嘅👍🏻