2018-08-03 1265 浏览
又话b3出口行三分钟就到,点知原来要过条对面马路再要屈返去入左面,先至揾到间餐厅所在之处,有少少唔就脚 不过唔紧要始终都畀我揾到!楼上幅图有三种酱料畀我哋选择,格局有少少似高级天妇罗料理,值得赞赏左手边系泰式酱汁有少少辣好惹味 ,右手边系日式甜甜地嘅酱汁,不过都系建议唔好点像食番原味!哗!一碟多春鱼原来有四条虽然第2条有少少烂,但系整体都烧得几好食,唔会干水! 鱼骨亦都唔会刺口,不过条鱼就有小小细推荐饮话梅梳打,个味系你想像唔到咁好味,咸咸哋但系又好配合都几消暑解渴!烧粟米整体够甜,但有部分位置太焦,烧粟米亦有少少渣厚烧牛脷值得推介!内里松软,调味亦刚刚好,咬落充满水分,一食再食秋葵配柠檬我都系第一次食!配搭几创新墨鱼汁香肠入面真系有 墨鱼肉 几有咬口,烟烟韧韧但其实味道同普通香肠唔会有太大出入松露薄饼够晒黑松露味,蘑菇亦都入晒味,个薄饼底稍嫌有少少过火 太干有少少硬, 钟意香口嘅朋友就适合啦芥末鲍鱼片系一道凉拌嘅菜式,真系货真价实!离远已经闻到浓浓嘅鲍鱼味但系可能唔系好适合怕辣嘅朋友仔,因为芥末味真系非常之重但系个人嚟讲就好钟意 亦都好推荐大家去食!超值!图片众多!不能尽录,有兴趣

不过唔紧要始终都畀我揾到!

左手边系泰式酱汁有少
少辣好惹味 ,右手边系日式
甜甜地嘅酱汁,不过都系建议唔好点像食番原味!

哗!一碟多春鱼原来有四条

话梅梳打

推荐饮话梅梳打,个味系你想像唔到咁好味,咸咸哋但系又好配合
都几消暑解渴!

烧粟米整体够甜,但有部分位置太焦,烧粟米亦有少少渣

秋葵配柠檬我都系第一次食!配搭几创新

墨鱼汁香肠入面真系有 墨鱼肉
几有咬口,烟烟韧韧
但其实味道同普通香肠唔会有太大出入

太干有少少硬, 钟意香口嘅朋友就适合啦

芥末鲍鱼片系一道凉拌嘅菜式,真系货真价实!离远
已经闻到浓浓嘅鲍鱼味
但系可能唔系好适合怕辣嘅朋友仔,因为芥末味真系非常之重
但系个人嚟讲就好钟意 亦都好推荐大家去食!超值!

图片众多!不能尽录,有兴趣嘅朋友仔可以去餐厅𠮶度睇我上载嘅图片

当晚餐厅好爆呀,闲日晚上都咁爆,好厉害
所以呢个磨菇催左4次先有,但好庆幸可以食到,最美永远都是最好的!
因为一般磨菇会有腥味,但加重蒜去烧,味道香浓惹味,咩草腥都无晒!烧完仲大大只,证明系靓货
!

可以为主打串烧嘅餐厅一定冇其他嘢出名?我就觉得甜品都做得好好❤❤❤❤令我好有惊喜😍当晚系叫咗苹果雪葩, 同埋鲷鱼烧!入边系有雪糕㗎

全晚最好食系佢,如果100分满分,佢有700分
虽然我本身系叫曲奇味雪糕,但系黎左红豆,不过唔紧要,两样我都好爱!
一摆入口幸福感满分!点鲜外皮微微暖又可以咁脆?入面个雪糕奶味超浓但又唔太甜,我哗左十下,因为真系好好味!

你试下就会知点解❤❤❤!

苹果雪葩都别出心裁,成个苹果上架

掘空入味装雪葩,味道清香,唔会腻

话梅梳打
  • 厚切牛脷串