2021-12-10
今日陪朋友系香工买野寻宝,之后佢话买外卖去佢屋企食。带我嚟左町町,话65折好抵食!小食就无折,但唔贵平民价!店内都几干净,细细地都算整齐,店员都快手有礼。可能做开外卖生意,爽手!芝麻鸡翼 $32其实佢仲有吉列鳗鱼好似几正,不过我想食鳗鱼饭就无拣到!大大只外,仲有一层沙律菜!芝麻鸡翼系起码中size!鸡肉白白嫩有肉地,虽然外卖但皮都唔会出油一口。唐扬炸鸡配黑椒蛋黄酱 $38黑椒蛋黄酱几特别,唔会好抢辣感觉,应该因有蛋黄酱调柔d又比平时蛋黄酱多下辣。炸鸡肉啖啖肉,一大口!几抵食,多肉少肥!日式咖喱和风牛肉蛋盖饭 $88->$57佢除咗日式之外仲有韩式嘅牛肉部队锅,又有滑蛋又有咖喱又有吉列又有泡菜又有七味,几多元化!和肉牛肉厚一层!肥肉一定有,整体都唔会话煮好耐既老肉!依个好重要!肥牛唔可以煮太耐!大大块蛋盖住,咖哩汁又多多,满满每粒饭粒!朋友话d饭系深不见底!哈哈!大盛双层鳗鱼饭 $118->76玉子少少甜厚玉子。双层鳗鱼就系爽!夹埋应该系平时买既一条,正!鳗鱼够肥肥啡啡肉,份量大好抵食!女仔细食d都可以share唔系搞笑!
芝麻鸡翼 $32
其实佢仲有吉列鳗鱼好似几正,不过我想食鳗鱼饭就无拣到!
唐扬 炸鸡配黑椒蛋黄酱 $38
黑椒蛋黄酱几特别,唔会好抢辣感觉,应该因有蛋黄酱调柔d又比平时蛋黄酱多下辣。 炸鸡肉啖啖肉,一大口!几抵食,多肉少肥!
日式咖喱和风牛肉蛋盖饭 $88->$57
大大块蛋盖住,咖哩汁又多多,满满每粒饭粒!
朋友话d饭系深不见底!哈哈!
大盛双层鳗鱼饭 $118->76
玉子少少甜厚玉子。