2023-01-07 240 浏览
早排呢间拥有绿色旋转楼梯既打卡cafe好红😍 装修行工业风, 有两层食区, 可以俾食客系楼梯打卡🧚🏻‍♀️ 而家店内面积大, 又放左好多植物等等, 好适合影相🫶🏻见到网上有食评话食物质素一般, 但我反而觉得都唔错🧐 不过选择的确唔算多, 都系以轻食/公仔面餐/意粉为主🤍蕃茄辣酱 水波蛋 酸种面包 $~85酸种面包好有惊喜! 面包本身有浓厚既麦香, 而且烘得啱啱好, 有外脆内软既口感🤩 水波蛋熟度亦刚刚好, 面包配水波蛋同微酸微辣既蕃茄酱非常衬🥰 🤍 ALL DAY BREAKFAST $108全日早餐既味道同款式就比较正常, 炒蛋都够滑, 牛油果既生熟度都适中👍🏻 但就略嫌上菜温度偏凉, 肠仔同烟肉唔似系啱啱煮好既温度😿🤍 Flat white & Iced americano $38 & $32咖啡既性价比几高😆 单价唔贵, 但味道就比较普通~

🤍蕃茄辣酱 水波蛋 酸种面包 $~85

🤍 ALL DAY BREAKFAST $108

咖啡既性价比几高😆 单价唔贵, 但味道就比较普通~
蕃茄辣酱 水波蛋 酸种面包
ALL  DAY  BREAKFAST