2023-07-09
之前去过佢哋将军澳分店 系海滨附近 今次再访尖沙咀分店 工业风格装修 不过环境就相对比较细∞牛肝菌菠菜苗扁意粉 $138嗜汁嘅我真系比较少会选择炒意粉 点知又几有惊喜㖞 幼扁意粉质感够Al dente 由于用咗松露油烹调 配埋黑椒 食落特别香🍝∞油渍黄油鸡宾尼迪 $118酸种多士🥖 包皮脆口 中心软熟带烟韧 水波蛋做到流心嘅质感🧡 鸡肉颇嫩 味道带微辣配合酱汁都几惹味!∞芝麻绿茶批 $78底层用咗Oreo朱古力饼碎🤎 配上浓厚嘅绿茶mousse 好好味😋 除咗蛋糕面嘅芝麻粒 食到中间仲有芝麻酱∞法式焦糖班戟 $108自从流行疏乎厘pancake之后 已经好耐无食过哩啲厚实嘅pancake!三层pancake🥞配上吉士酱 食落蛋味香浓 好饱肚好满足😌 顶层嘅焦糖脆皮如果再多啲就perfect喇∞ 85% Hot Chocolate $50可以免费升级Oat Milk 一啲都唔甜 朱古力浓郁带甘🤎🍫∞ Iced Matcha Latte $54面层嘅奶泡好丰厚 就算放#hkeggbenedict 一段都无塌嘅问题🍵
∞牛肝菌菠菜苗扁意粉 $138
∞油渍黄油鸡宾尼迪 $118