餐厅: 金記冰室 (形薈)
资讯:

2021-08-10 145 浏览
估唔到少少一间冰室,佢哋餐牌嘅变化都几多,有酸甜左宗棠鸡,值得一试👍🏼酸甜左宗棠鸡,依个菜式唔系周围都见到,就算大排档都未必有㗎。难得喺度遇上,当然要试试😄😄 味道酸酸甜甜,非常开胃,而且每一粒鸡肉,炸得通透,外皮几香脆👍🏼👍🏼仲有粒粒花生,够晒过瘾。韭黄叉烧炒蛋比较常见,都有水准,炒蛋唔会太老。另一个就特别啲,我都系第一次食,白柠冰镇猪手,都系带微微嘅酸酸甜甜味,夏日炎炎都几开胃。猪手清洁得OK,起码见唔到毛👍🏼👍🏼😆😆 一件件斩开,食起上嚟都好方便。好兄弟就点咗个扒餐西冷牛扒,配黑椒汁,够晒经典😎我食咗一细旧,系几惹味既~块西冷肉质几靓,又够厚,唔错👍🏼👍🏼两兄弟难得见面,餐厅坐得几舒服,点埋个黑牛,真系乐而忘返😁😁

韭黄叉烧炒蛋比较常见,都有水准,炒蛋唔会太老。

好兄弟就点咗个扒餐
西冷牛扒,配黑椒汁,够晒经典😎