2018-07-09 162 浏览
平日一两个月就会过来长沙湾一次,多数都系食茶记,今次一早约咗Friend 食lunch,梗系食啲好啲啦。原本朋友介绍有间食日本拉面都几好的食店,但由于店内坐位比较窄,当天又拿著比较多东西,所以就再找第二间了。行行下见到呢间食Burger岩岩开门,朋友话呢间都唔错....咁就入去试下啦!我同朋友每人要咗个Burger ,我要咗大啡菇牛堡,朋友要咗个菠萝烟肉牛堡。每人加咗个小食,分别系双色薯条及水牛城鸡翼。我个牛堡超juicy ,包又焗得岩岩好。双色薯条应该用红薯做,好甜但又够脆。水牛城鸡翼卖相吸引,食落味道也不错,辣辣地酱汁又够。估唔到行行都比我遇到间咁好既Burger 餐厅

2018-07-04
午餐