2021-06-04
行街行到六点几,又系要揾野食既时间😋😋朋友发现原来有间Burgeroom喺Fashion Walk,话食过之前旧舖𠮶间都几好味,一于试试佢🙈六点几室外位置已经坐满晒happyhour既客人,仲见到有d带埋宠物添。咁鬼怕热既我,当然系入去揾个冷气位坐啦😛餐厅装修充满工业风色彩,位同位之间都有距离同埋隔板。自助形式喺柜台点食物,之后就会有人送餐。📍大烤菇芝士牛肉汉堡 $110我地拣咗有厨师推介既大烤菇芝士牛肉汉堡。餐厅安排好细心,上枱前已经将汉堡切半,方便我地食。平时次次自己切都切到个包散晒🙈🙈个汉堡真系超级大个,真系好庆幸我地冇一人叫一个,否则食唔到其他野之余,应该连一个包都冇办法食晒🙊一打开个汉堡就已经见到半溶嘅芝士流出,顺序有大啡菇、芝士、汉堡扒、蕃茄最后系生菜🍔个大啡菇真系好好味,好重菇味又香👍🏻👍🏻中间果块汉堡扒又非常厚实,啱晒食肉大胃王😛📍Mozzarella芝士条 $58呢样野系我最推介既食物,炸到香脆既芝士条,上枱一定要趁热食😋我一路拉丝一路影相,简直系挑战高难度动作🤣🤣📍黑松露芝士薯条 $68一时冇注意个芝士条同汉堡都充满着邪恶既芝士,再食呢个黑松露芝士薯条都真系有少少滞
📍大烤菇芝士牛肉汉堡 $110
大烤菇芝士牛肉汉堡
大烤菇芝士牛肉汉堡
📍Mozzarella芝士条 $58
我一路拉丝一路影相,简直系挑战高难度动作🤣🤣
Mozzarella芝士条
📍黑松露芝士薯条 $68
一时冇注意个芝士条同汉堡都充满着邪恶既芝士,再食呢个黑松露芝士薯条都真系有少少滞😅不过佢热辣辣嘅时候都几好食😋
黑松露芝士薯条
📍蜜味辣鸡翼 $60
我就觉得呢个鸡翼唔够蜜糖味,反而系个辣味做得几香😛
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
💰晚餐人均 $185