2012-09-28 58 浏览
第一次接触MOS BURGER系三四年前嘅荃新天地,当时只买了一个黑醋sakusaku鸡肉汉堡,食后感觉良好,自此成了FANS而不论旺角分店或屯门分店,其质量都有一定保证今天心血来潮,又再光临本来跟餐想要雪糕,但竟然无货,唯有退而求其次要薯饼这类日式薯饼,自己最早于屯门的匠工房秀吉品尝,之后板长也有,对比上述两店的薯饼,MOS BURGER并不算特别出色但仍不失香口(可惜屯门匠工房秀吉已结业,而板长则没有了奶油薯饼)食了几淡薯饼,开始觉得唔对路,点解中间冻嘅,作为消费者当然要反映,店方亦道歉并马上炸一块新嘅点知新嘅一块中间都系冻嘅,见几位店员伙头吹水开开心心,自己又有嘢要做,就当今日黑仔至于黑醋sakusaku鸡肉汉堡就保持水准本来呢餐未食已经谂住呢篇食评会俾个笑,点知结果系咁失望,原因有二第一,我明白人脑唔系电脑,而做下HEA下亦系合理嘅工作态度,但总唔能够连自己嘅本业都差不多先生,炸块薯饼都可以连错两次,有无搞错第二,MOS BURGER俾咗我好多开心嘅回忆,今次系第一次食完唔开心嘅,如果唔系感情分,我真系想俾个喊喊符号
而不论旺角分店或屯门分店,其质量都有一定保证
今天心血来潮,又再光临

本来跟餐想要雪糕,但竟然无货,唯有退而求其次要薯饼
点知新嘅一块中间都系冻嘅
,见几位店员伙头吹水开开心心,自己又有嘢要做,就当今日黑仔
至于黑醋sakusaku鸡肉汉堡就保持水准

2012-09-27