2021-11-13
1937 浏览
呢间餐厅食物同服务简直系灾难级。除左餐厅装潢设计有特色之外,我谂唔到佢有值得帮衬既价值,反正我就唔会再去!!首先,lunch set 10oz ribeye 完全系垃圾(见过其他comment 话似皮鞋咁韧,皮鞋几韧我就唔知,但就算叫左medium rare,块牛排都坚系好韧!!肉质完全唔得,食左第一啖已经想放弃🤢。Side dish 既薯条只系正常M 记薯条加香料,质素一般冇话特别难食。第二,服务态度令人失望。全程90分钟时间个waitress 一句都冇问过觉得食物质素如何,佢应该都心知我地个样已经劣评紧😡。最后餐饮叫左四杯咖啡,等左15分钟都未有,要我地再问过waitress 先话帮我地跟进,之后先同我地讲准备紧,我都不禁怀疑佢有冇落单,明明当时全场都系得番两枱客。埋单又系就咁队张单过黎一句野都冇讲,依家比加一服务费老冯架。😡
10oz ribeye