我六点五十分度去排队比钱啦 ,外卖自取 咁我排第二个啦💁🏻‍♀️排我前面个个就堂食既!咁排我后面都有人嗌外卖既 !有啲系我后面既都拎埋走左添啦😒7:15左右啦排前我一个个人食完走埋 我重企系度等🤷🏻‍♀️我忍唔住问啦 重要等几耐?店员话 整紧架啦 老板就话顺序排队架麻 🙄但我心谂排我后面都攞走晒 系我重系度等🙄到7:30我真系忍唔住🙄🙄重要等几耐?姐姐又系讲废话 整紧架啦整紧架啦 张单入左去 老板就话顺序架麻排队架 唔系话催就快架麻 我跟住就话后过我既三四份都攞晒 前我一个食完走埋好耐 呢啲叫顺序咩?咁要等几耐啊 佢地好似聋左咁 😒 我话我等左差唔多九个字啦 你重未有退钱算啦 麻撚烦 搞咁耐 🙄佢地就扮听唔到 我讲多两次先慢慢低声下气话冇啊 煎饺系耐啲架啦 个炉就得咁大 你后面个啲汤饺咪快啲啰 我话咁我转汤啰!佢地又话唔得 最后我差唔多7:40分先到手🖕🏻返到屋企 我明明嗌芝士饺同粟米冬菇饺 各四只 $45 原本单款好似($38only)佢地话双拼要加钱ok冇问题 ,结果全部都系粟米冬菇饺 ,而且油到不得了🙄
50 分钟 (外卖自取)