2009-08-07
都唔明呢间舖, 成日都有人排队. 我试过系度食过三次, 两次都系被迫,第一次去到叫"驰名海南鸡饭", 食完就问隔离, 究竟呢度有乜咁好食, 要排咁耐队. 佢话D鸡够滑, 系滑, 不过好多地方都滑啦! 饭系黄色, ok la!第二次去, 我有上次嘅经验, D饭好多, 所以我同佢讲少饭. 佢居然答我, 呢度无得少饭, 无人得闲会可以帮你咁样跟, 要少饭就分D饭俾其他人, 我同佢讲无人肯要, 佢就答我咪由D饭剩系度啰!佢呢种态度, 真系可耻! 要知道世界上另一个角落, 每7秒就有1个人因饥饿而死架! 枉佢系食肆做!个次, 我嬲到无叫任何嘢食, 斋坐!第三次系食手撕鸡河, 惊食唔哂! 叫野饮嘅时候, 个伙计覆单, 覆3次都错, 我同我朋友都背到, 佢都未默到!味虽好, 服务都要有质素, 仲要有衣食!
个次, 我嬲到无叫任何嘢食, 斋坐!
味虽好, 服务都要有质素, 仲要有衣食!