2024-12-14 38 浏览
啲员工都唔系咁想做,每张单起码等左20-30分钟等到我前面个两个都燥,问完都唔知几时先冲好收银唔识听广东话都算,冲野饮得一个女仔,手脚超慢,特登放慢黎做,到有个眼镜男系房出黎帮手5分钟都冇又走返入去😂系呢5分钟入面终于叫冲好我张单既饮品,由于全部枱都系冇人执野抹枱既,咁即系要自己黎啦,问眼镜男攞纸巾抹枱,问第一次唔应,问第二次叫我坐第2到,下??我坐边都要你管,我已经主动帮你抹埋枱,问第三次终于肯施舍两张纸巾咁大把😉叫佢比多几张就黑面走左去,又净返收银+一个女仔系到冲,原本排我后面既男人有追问过佢张单仲要等几耐,佢又系望一望扮听唔到,原来咁样既店员都请仲有,我叫左3杯饮品,两杯微糖一杯半糖,3杯都甜到糖尿咁,我地饮左几啖都唔饮掉左佢,唔好问点解唔当场追究,第一次落单都要等20分钟,我唔敢想像当场投诉仲要等几耐,再加埋店员明明睇住张单冲都可以冲到咁,就算当面同佢地讲都扮听唔到,都唔知讲黎做乜,当跌左几十蚊,我叫1号个杯野啲芋圆仲要全部都系软淋淋,淋晒冇咬口,好似比左pat唔知咩你食咁。睇返openrice先知原来眼镜男唔系第一次比人投诉,但贵公司似乎冇谂住跟进咁🙂我唯有系呢到奉劝大家唔好
啲员工都唔系咁想做,每张单起码等左20-30分钟

等到我前面个两个都燥,问完都唔知几时先冲好

睇返openrice先知原来眼镜男唔系第一次比人投诉,但贵公司似乎冇谂住跟进咁🙂我唯有系呢到奉劝大家唔好再去
2024-12-05