第一次喺open rice写食评,因为呢间所谓烧肉放题实在差得太夸张...我同几位朋友一入座 个个都feel唔到个冷气有风吹出黎,开埋炉烧肉 啲烟焗住我地,好似去咗bbq咁,大排档都凉过佢!同个staff讲,佢话已经开到最大,成餐饭湿住条颈食。到食物质素,老实讲人均三百零蚊 点知野食质素差过一般二百蚊嘅放题,刺身一见到已经知唔新鲜 唔甜又唔太冻。连wasabi都要喺ipad度order 既混乱又唔贴心。以为 一口牛实无死啦?错啦,连咁基本嘅野都可以煮到无味,好似食紧瘦肉咁!真系一边食一边叹气。另外,企reception个男职员埋枱时态度恶劣,语气强硬 眼神凌厉,明知个下栏箱近客都照样 “乒铃乓啷” 扔啲碟入箱,仲要几次。未试过不餐厅差到我想写食评,佢系第一间!叻仔希望呢间野日后各方面嘅质素系对得住个价钱,唔好要啲客比钱买难受。

同个staff讲,佢话已经开到最大,成餐饭湿住条颈食。

到食物质素,老实讲人均三百零蚊 点知野食质素差过一般二百蚊嘅放题刺身一见到已经知唔新鲜 唔甜又唔太冻。连wasabi都要喺ipad度order 既混乱又唔贴心。

以为 一口牛实无死啦?错啦,连咁基本嘅野都可以煮到无味,
好似食紧瘦肉咁!真系一边食一边叹气。

未试过不餐厅差到我想写食评,佢系第一间!叻仔

2018-05-29