2022-04-29 2536 浏览
失望 绝望!太过份了!唔写食评对唔住自己!极差的omakase体验!粗质既寿司扮上菜?食过无限次omakase未食过咁差的👎🏻想知道系点列入米芝莲二星呢?冇水准!价钱与食物质素完全不相符二千几一位 两位5千几 只有一点点海胆 我都知海胆贵 但我唔系俾几百蚊食呢餐你何解俾几百蚊既质素 份量我?相比起其他约千几蚊一位既寿司店人地其他店大大块海胆摆上客人既手背上「寿司芳」极度吝啬!佢地既多春鱼完全令人无语,入面仲要苦的😓。服务也不值一提,份量真系少到食唔饱 甜品也只有一件毫不起眼嘅蛋糕,连基本嘅雪糕都冇。水果只有几粒密瓜+怪味芫茜沙冰(本人系芫茜爱好者,但食左一淡冇再食) 希望其他人不要上当,千万不要光顾寿司芳!老实说,米芝莲一星都绝对冇可能,更唔好同我讲系二星!当钟意食omakase既人傻的吗?完全系揾笨!太太太过份了!嬲爆!请我都唔会再去食,浪费我时间!垃圾!
失望 绝望!太过份了!

唔写食评对唔住自己!
极差的omakase体验!
粗质既寿司扮上菜?
食过无限次omakase未食过咁差的👎🏻
想知道系点列入米芝莲二星呢?冇水准!
价钱与食物质素完全不相符
二千几一位 两位5千几
只有一点点海胆 我都知海胆贵
但我唔系俾几百蚊食呢餐
你何解俾几百蚊既质素 份量我?
相比起其他约千几蚊一位既寿司
人地其他店大大块海胆摆上客人既手背上
寿司芳」极度吝啬!

2022-04-29