2024-10-14 586 浏览
仲记得大半年前同女朋友嚟食,pizza个饼底劲松软,黑松露薯条炸得又香又脆,但今次嚟食真系大失所望!嚟到见到份menu转晒,有啲旧嘅菜式都冇咗,估紧系咪已经转咗手。叫咗set menu,四百几蚊有两份头盘同两个主菜,仲有甜品同野饮,份量好够但食物质素唔得。1. Buffalo wings炸到好干,硬到咬得好辛苦2. 烟肉薯条面头一旧旧啲烟肉直头硬到咬唔开,啲薯条又系overcooked,炸到好硬🤡3. 个pizza一黎到我地都呆左,个样好似跌过落地咁,又系焗到好干好硬,好彩面头有啲burrata cheese,如果唔系真系食唔到4. 牛扒叫做成餐饭唯一比较好食嘅,可能因为唔系炸嘢,所以冇overcook🙃特登由港岛区搭车过嚟试,但应该唔会再有下次了😤

1. Buffalo wings炸到好干,硬到咬得好辛苦

特登由港岛区搭车过嚟试,但应该唔会再有下次了😤
2024-10-10