2013-02-19
呢间餐厅去过好多次,但食物质素越来越差最近一次更差到要令我开A/C去写食评我同女朋友两个人食,叫左两款汤,一个芝士通粉,一个虾并牛扒(详细名称已唔记得)两款汤味道还算不过不失,叫入到口,但绝对唔可以话好味,但两款都唔系热的,只系暖,无烟出的芝士通粉,放0系个铁PAN上菜,但竟然可以系冻的,完全冻的芝士通粉,暖都讲唔上呢个真系顶唔顺,叫人黎帮我攞返去加热,5分钟后再攞返黎,都只系暖左少少唔敢再叫佢加热,惊厨房加料,但WAITER收野时问都无问我地意见,虾并牛扒,虾有6只一串串住上,但有D系唔新鲜,一食就觉得(梅)的牛扒无肉汁,DRY爆,如果佢地知道佢地D牛扒咁DRY,好心就另外比多D汁去补救下但佢只系比左少少唔知系烧汁定咩汁,一块牛扒都唔够点,仲要唔好食的我谂全晚最好系两杯果汁ONLY我谂我以后都唔会再去
最近一次更差到要令我开A/C去写食评
我谂全晚最好系两杯果汁ONLY