2012-11-26
价钱中等($90左右个Set Lunch,加碟菜,野饮样样加加加,加埋两个人$450),食物就差过Food court几倍,海南鸡劲「鞋」劲厚,食物求其到不得了,间唔中有人等位完全因为地段问题 (但通常同商场其他餐厅FULL,呢间都唔FUL;其他餐厅排紧30~40张个位,呢度先可能FULL)。其他唔讲多,戏肉系服务!!! MENU系抛物线掟落黎0既,几位Waitress全程黑面,十问九唔应,野饮等极未有都算。MENU揾唔到猪颈肉(呢D大众化(格局,唔系价钱)泰菜餐厅又有乜可能冇D咁大众化0既野食呢?!),问个Waitress,佢指住「4人套餐」MENU个猪颈肉,狠样道:「呢度咪有LO,自己睇LA!」。哗哗哗! 茶记阿姐都冇咁恶挂!临走当然叫经理黎讲讲LA,经理阿姐系极不耐烦咁:「系系系,明,得得得」,我讲左2句,未讲完佢已经攞走张信用卡开开心心收钱去,冇道歉冇问边D同事做得唔好冇表现0.1%诚意。呢D咁0既地方,唔只永久BLACK LIST,仲好值得警戒身边所有人唔好中招!