2019-06-05 2592 浏览
我哋今日 3 个女仔谂住去呢间餐厅到食 lunch .. 打电话去 book 枱时,店员话『 book 枱要额外再收加一服务费』咁我哋觉得唔紧要,都试吓新嘢啦!点知。。去到,第一位店员大婶同我哋讲:你哋话 12:40 到,等一阵啦,未够钟,我同咗呢张枱嘅客讲㗎嗱 ( 当时其实已经系 12:37 )跟住我哋 3 个喺门口等。。点知其间突然有两个女仔入去问佢有无位,另一位店员小妹妹居然比咗我哋等紧𠮶张枱𠮶两位 walk in 嘅顾客!!当我问店员小妹妹时,佢居然话因为我哋比 book 枱嘅时间迟咗到 😠😠 我气愤之下叫咗店员大婶出嚟问佢,点解我哋 book 咗枱,要额外比加一,反而张枱比咗 walk in 嘅客。。店员大婶居然碌大对眼,面目狰狞地话:你哋 book 咗位吖嘛,我知啦,入面张枱埋紧单啦!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬我都系第一次见服务咁差嘅餐厅!!有几好食都系假呀。。10 个 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 嬲爆 😤😤

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬