2019-05-14 720 浏览
提前母亲节庆祝,一行十三人。点了3668全包宴。上菜沙律大虾。虾系热既,不突止。有d梅梅地。之后d菜一菜一齐黎晒。其间个楼面好似赶收工咁。系咁塞晒d野上枱。到个翅,顶硬既。跟本就未够身既。跟住d其他野无味既。后黎个糖水同桃包都黎埋。个楼面够胆死想连e两样野都塞埋上枱。跟本我地成枱野碟碟都未食到一半。我问个楼面系唔系好赶住收工?定系我地阻住你?跟住佢黑面走开左。到我地食到咁上下都未见有人执枱。桃包自己上。后尾叫个楼面毕糖水分比我地。就大大声声话毕啰!成枱人比个楼面激到滚晒。最尾个楼面连个果盆都冇上比我地。全包宴系里面包埋有果盆。不过围菜都有d野系几好既。条鱼蒸得好。烧猪、烧鸡都好香口够脆。其他厨房野就好差。最差系个楼面d态度!平时饮茶、晚饭都有上开去既。点知叫亲戚朋友上去食就出事。个楼面真系不知所谓。以前旧铺都知佢衰架啦!一有唔满意就掉烂晒d碗碟落下栏盆。嘈死。一个楼面影响晒成间酒楼。其他楼面都好好只系佢咁差
提前母亲节庆祝,一行十三人。点了3668全包宴。上菜沙律大虾。虾系热既,不突止。有d梅梅地。之后d菜一菜一齐黎晒。其间个楼面好似赶收工咁。系咁塞晒d野上枱。到个翅,顶硬既。跟本就未够身既。跟住d其他野无味既。后黎个糖水同桃包都黎埋。个楼面够胆死想连e两样野都塞埋上枱。跟本我地成枱野碟碟都未食到一半。我问个楼面系唔系好赶住收工?定系我地阻住你?跟住佢黑面走开左。到我地食到咁上下都未见有人执枱。桃包自己上。后尾叫个楼面糖水分比我地。就大大声声话毕啰!成枱人比个楼面激到滚晒。最尾个楼面连个果盆都冇上比我地。全包宴系里面包埋有果盆。不过围菜都有d野系几好既。条鱼蒸得好。烧猪、烧鸡都好香口够脆。其他厨房野就好差。最差系个楼面d态度!平时饮茶、晚饭都有上开去既。点知叫亲戚朋友上去食就出事。个楼面真系不知所谓。以前旧铺都知佢衰架啦!一有唔满意就掉烂晒d碗碟落下栏盆。嘈死。一个楼面影响晒成间酒楼。其他楼面都好好只系佢咁差