2014-12-17
2019 浏览
上次去左咖啡弄,谂住试下茶木啦,因为上次朋友都话要等成个中先食到,咁岩经过一于试下...点知.....衰到不得了...先唔讲味道,讲佢D 服务! 我地初黎报到梗系唔知头唔知路嫁啦,企左一阵见到有服务生,就同佢讲话2位,佢就指一指个柜面,叫我地禁飞仔,好啦,咁禁啦...有人带我地去台果度,之后佢安排我地好似答台既台咁,只系将张台拉开条"LA"仔咁,咁我地就要求隔离果张2人台,之后个服务生答:你坐低先啦!哗,我同朋友互望左一眼,太无礼貌啦!!呢个多士系最好味既野,甜甜酸酸甘,几好味!呢杯香芋奶茶,真系不知所谓!!完成无茶味,呢杯野叫香芋奶水就差唔多...盐酥鸡,味道一般,唔难食,又唔系好食呢杯又唔系茶黎嫁,无茶味,无果味,只系得华梅味!!整体黎讲,好差!以后都唔会再黎~
有人带我地去台果度,之后佢安排我地好似答台既台咁,只系将张台拉开条"LA"仔咁,咁我地就要求隔离果张2人台,之后个服务生答:你坐低先啦!哗,我同朋友互望左一眼,太无礼貌啦!! 呢个多士系最好味既野,甜甜酸酸甘,几好味! 呢杯香芋奶茶,真系不知所谓!!完成无茶味,呢杯野叫香芋奶水就差唔多... 盐酥鸡,味道一般,唔难食,又唔系好食 呢杯又唔系茶黎嫁,无茶味,无果味,只系得华梅味!!
整体黎讲,好差!以后都唔会再黎~
题外话/补充资料:
收加一服务费,但无服务可言!!