2011-05-25 250 浏览
好耐无写过食评!今次出山,真系不吐不快!今日下午同同事庆祝生日,去呢间bar食lunch buffet, $79per head, 又加咗价! 但系食物嘅quality比以前差好多。首先系汤: 有两款拣,一中一西,中汤系莲藕汤但系唔热,西汤系忌廉汤好彩系热嘅!沙律:一般主菜:有一盆抄饭 及一盆意粉, 另外有三、四盆野, 多数系煎炸野!牛扒:要十二点半先有,都系一般甜品:有四款,好一般!餐饮:声称会refill,涷饮佢serve你,热饮自己serve自己!总之比以前差咗又唔会refill得好密,要盆食物有八九成空先refill,但系价钱又贵咗!至于服务.....就系佢得三个 "差" 嘅原因, 上次book咗七十几个位,佢哋已经系安排座位上做得唔好!太多人有啲乱,我明白! 佢哋唔容许你随意掉动座位!我都明白,咁样佢哋系计人数会乱, 但系个肥女boss,真系好无礼貌!黑面兼怪责我哋! 今次我哋二十几人去! 想加多个位,念住经过上次嘅教瞓,唔好自己加位, 叫个waiter 加啦, 佢话唔加, 因为我哋要talk to him nicely, 佢先加。 大佬呀!我嚟食饭buy service 呀
好耐无写过食评!今次出山,真系不吐不快!

但系食物嘅quality比以前差好多。

沙律:一般
牛扒:要十二点半先有,都系一般
甜品:有四款,好一般!

今次我哋二十几人去! 想加多个位,念住经过上次嘅教瞓,唔好自己加位, 叫个waiter 加啦, 佢话唔加, 因为我哋要talk to him nicely, 佢先加。 大佬呀!我嚟食饭buy service 呀, 你有无睇刘德华个广告呀? 最终我哋自己加。之后呢个Waiter仲成日啤住我哋。食餐饭, 食物又一般但系又要受气, 真系唔冼钱都无下次!

下次情原加多十坽蚊去啲有services嘅西餐厅, 唔冼受气。

总之多人一定唔好去呢到,否则自讨苦吃!