2018-12-26 143 浏览
平时成日见到有人0系度排队 刚巧经过无人排队 咁就入去试下 点知系一个「伏」我地两个人 我一人入去揾位先 朋友随后到 侍应先安排我入去最尾张二人枱 位置十分狭窄 当我想坐入去张长梳化既时候 隔离枱既食客 突然同我讲 「小心」 原来我想坐既位置有摊一蚊大既汁0系张櫈到 OMG!!! So dirty 之后我调左位!下午茶餐牌款式多 图片都几吸引 价钱都平民化 可惜⋯⋯ 当我念紧食咩之际 有个无著侍应衫既侍应(老细吧)将我隔离张枱合并到我坐紧张枱度 然后有三个大汉朝住我张枱行埋来想坐底 并桌唔紧要 唔好坐埋我朋友个位呀 大佬问都唔问下 就叫客入来坐 我以为自己去大x乐/大x活 个d快餐店霸位 要同其他人讲 「个位有人架」后尾 三个大汉都好无奈要比人拆散分开坐我叫左呢个香煎自家汉堡排 上菜系有三件汉堡排 薯条份量应该同相中差不多 (我食左三四条)D薯条系硬架 而d汉堡排系无肉质既感觉 好似bb 食既糊仔 “淋bet bet” 好难食 除非佢话佢系份子料理 否则唔系 我真系接受唔到呢间冰室 要排队我唔会食 唔使排队我都唔会再入去食 总之唔会再食 !88

之后我调左位!

下午茶餐牌款式多 图片都几吸引 价钱都平民化 可惜⋯⋯