2024-01-26
差! 差! 差!食物差! 服务差!叫了两个餐,杂菌炒金边粉同啖啖蟹肉奄列。落咗十几分钟咩都无上,反而隔离枱迟落单,一落就上餐汤。问职员是否漏单,竟然话处理中。等隔离枱上埋主菜我地餐汤先上。杂菌炒金边粉,得几片磨菇都够胆叫杂菌,其他料得豆干、芽菜、葱片等,料少得可怜。最离普的系,金边粉好硬身,口感似生米,应该系干的金边粉未用热水煮透就攞去炒。夹硬食咗几啖就放弃了。啖啖蟹肉俺列徧油腻,蟹肉也不是啖啖,十分普通,基本上得蛋味,茶记的仲好食过佢。埋单叫职员,示意会来,等了几分钟都末来,再叫另一个先埋到单。总括呢讲,你要的需求,都必须叫人两次,好悲哀😞。漏单又唔认错。份量少,味道麻麻,服务对唔起价钱。两人连加一要三百蚊。附近小店食泰式炒粉,平一半都好过呢间多多声,仲免加一,包冻饮。
食物差! 服务差!