2009-01-04
我同女友上去谂住食下圣诞大餐, 一坐底窗口位, 街景几好, 又有圣诞音乐, 不过个张枱矮到呀..... 我同女友要乌底身食, 基本上系bar 枱 一张, 之后问waiter就转左入房坐, 间房几细下, 得3张枱, 完全同出面2个世界, 冇左音乐, 冇左景, 有张枱坐左7-8人,嘈到死... 算啦睇下个christmas menu, 个餐o既野食一d都唔吸引, 咁算啦就散叫, 谂住叫waiter写野, 冇人理我地. 可能向间房入面, 要我出去自己揾waiter写野, 都算啦, 叫左1) 巴拿马火腿沙律2) 海鲜反3) 肉眼扒饱受隔离table o既嘈音, 我地终于顶唔顺, 我出去揾waiter话想转番出去坐, 个waiter出去问经理, 我听到有人讲"又转枱", 之后个waiter入番讲话出面有人打黎book左枱, 冇枱, 我行出去睇d 枱得50%full . 都算啦之后上左第一味"巴拿马火腿沙律", 哗......我见到只系有3件哈密瓜,上面加3块好薄o既火腿only, 完全都唔系一个沙律, 佢地完全冇heart整野食架, 食落去d味一d都唔夹, 重要成$68 我女友块面都黑哂, 之后
1) 巴拿马火腿沙律
2) 海鲜反
3) 肉眼扒
之后上左第一味"巴拿马火腿沙律", 哗......我见到只系有3件哈密瓜,上面加3块好薄o既火腿only, 完全都唔系一个沙律, 佢地完全冇heart整野食架, 食落去d味一d都唔夹, 重要成$68 我女友块面都黑哂, 之后我地唔再留向到, 冲左出去找数, 一定冇下次.
service 唔得, 环境唔得, d 枱太矮食野辛苦, 个沙律不知所谓, 各位唔信, 试下叫"巴拿马火腿沙律"啦............