2017-06-22
一行四人第一次来呢度食,谂住收得三百蚊一个火锅放题应该唔会差,送个个刺身拼盘,新鲜度一般,得四样刺身(三文鱼,希灵鱼,蟹柳,北寄贝),全部都系平野,😩火锅配料第一次落单已经漏左几样无来,款式同百几蚊任食无分别,甚至更少,全部系d蔬菜类多,系得个个海鲜拼盘叫做好d.. 但食完个肚夜晚痛到第朝都仲痛紧,唔知关唔关事啦下°😞不过最差就系d服务态度,我地食食下途中,有只都几大只既小强无啦啦出现,吓到我地死死下,就叫左个服务员帮我地整走佢,之后佢地净系话帮我地转前几张枱,一句唔好意思都无,完全唔觉得有问题,老实讲,呢d系礼貌来,唔洗人教架下话。😠仲有,本身打左电话来应承左唔洗比切饼费,之后拎个蛋糕出来见到痴住张单写住切饼费50蚊,甘我地本身又已经埋左单..谂住问佢拎反单睇,期间我朋友讲笑甘问多句,“系咪真系无架“,个服务员就话唔信自己睇,就丢左张单系枱,😠个刻真系火都来,一路以来我地都好声好气,你地有小强我地都无大吵大闹,反而你地一d歉意都无,又黑口黑面,问多句都唔得既态度😬我真系好想比大家知道。放心,我一定唔会再来
火锅配料第一次落单已经漏左几样无来,
款式同百几蚊任食无分别,甚至更少,
全部系d蔬菜类多,系得个个海鲜拼盘叫做好d..
但食完个肚夜晚痛到第朝都仲痛紧,唔知关唔关事啦下°😞
仲有,本身打左电话来应承左唔洗比切饼费,
期间我朋友讲笑甘问多句,“系咪真系无架“,
个服务员就话唔信自己睇,就丢左张单系枱,😠
个刻真系火都来,一路以来我地都好声好气,
你地有小强我地都无大吵大闹,
反而你地一d歉意都无,
又黑口黑面,问多句都唔得既态度😬
我真系好想比大家知道。
放心,我一定唔会再来