2018-09-29
服务差食物差份量又小⋯⋯今天第一次去食咗一个午饭。 食物质素一般般,份量少。但最有问题嘅系服务态度。 话说我同先生两个人,先生叫嘅饭已经到咗好耐,已食完很久。我开始提醒服务生我的面未到,两杯饮品也未到,已经系30分钟,我赶时间而且先生已经食完碗也拿走...竟然服务生话我嘅麻辣牛肉面竟然要煮耐小小...完全冇替我追嘅迹象⋯⋯旁边遅来的已经开始进食一段时间....我再提醒因为赶时间而且已经系35分钟后,饮品未到食物也味道。服务生竟然同我讲,人家俾我落单早所以先到.....我其实只希望佢帮我check ...而且肯定旁边嘅枱系比我们遅。。我先生𠮶碗饭食完很久而且碗也拿走。若然我们真的迟来为何先生的饭会食完很久。 只想讲呢间野嘅服务比车仔曲铺头嘅服务生质素差得多,收$50一碗面唔好食细碗又谷气,绝对唔会再去。大家也要小心