2024-05-29 875 浏览
首先,间野好似无冷气甘,一行四人入去坐低已觉得热,之后一路食一路流汗,劲想快d走。一出餐厅门口,终于感受到商场既冷气!奉劝大家夏天去坐低时感受下有无冷气先!食物份量算大份,味道正常,但服务质素就麻麻!张点餐纸写住叫小菜加$35可以有一个汤加白饭加酸梅汤。于是点餐时我地就叫左酸菜鱼加一个猪肚鸡汤,见上菜后无白饭及酸梅汤,于是向职员查询,职员竟然说已入单无得俾呢个优惠,因为点餐时我地无特别讲明个汤系夹埋小菜一齐叫,如果要享有$35的饭+汤+酸梅汤优惠便需要再叫多一个小菜!我地当时拒绝左,亦都觉得餐厅有欺骗顾客成份,明明系同一张点餐纸选择,唔明点解要交点餐纸时同职员特别讲明?如果要甘做,餐厅系咪要系点餐纸上写明?

食物份量算大份,味道正常,但服务质素就麻麻!