2008-12-10 10 浏览
寻晚同2个朋友去食,对上一次去已经系半年前,寻晚去到大概8pm,只有 1 台2位客,后尾佢地走埋,剩番我地好似包场咁。 食物除左沙嗲仲ok 外,其他都比以前差。入面做service 得一个嘅男仔,可能因为无客人,见到著黑衫女经理坐埋一面不停写野,都有d 心寒,落完单好快一上台就俾海南鸡我地,其他小食反而要最后先到,以上系我地最后叫左嘅食品 :串烧沙嗲(猪, 鸡)半打 - 肉质够 soft 配合埋沙嗲酱都唔错。可惜最迟先黎,已经唔想再叫第2 客3个人叫了半只海南鸡,又鞋又无味,剩番一半已经无人想再食,但系要 $150半只 加左1碗油饭,但碗饭除左见到油水外,完全无鸡油香味,早知叫白饭就算,而家要俾贵左炒辣菜 - 其实系 xo酱炒通菜,无特别惊喜咖喱牛腩 - 牛腩好 '林' , 咖喱汁唔香亦唔辣香酥饼 - 只系用黎醮咖喱食, 都 ok la价钱唔算平,埋单要 $450, 平均每位 $150, 但食物水准已经 keep唔到以前咁。今时今日用呢个价钱应该可以食到质素较好。除非有人再推荐,否则唔会有兴趣再黎。

炒辣菜 - 其实系 xo酱炒通菜,无特别惊喜

咖喱牛腩 - 牛腩好 '林' , 咖喱汁唔香亦唔辣

香酥饼 - 只系用黎醮咖喱食, 都 ok la

• 串烧沙嗲