2017-11-17
享受住平曰下午既宁静,叹个简单既tea,望住人来人住既街景,真系觉得自己好幸福。圣诞火鸡三文治,未到12月已经可以食到火鸡,早早就可以感受圣诞既来临。打开三文治,入面配料好多。火鸡肉,红苺酱,蛋黄酱,脆洋葱,波菜。第一口感觉酸酸甜甜,好清新。本身火鸡肉无乜未,但混合埋d酱同配料就好好食。火鸡肉需不算滑,但唔鞋口,可以接受。加入左d炸过既洋葱碎,好有咬感,食落丰富。不过,最可惜系无翻热服务。个人喜欢食热辣辣既三文治,不过火鸡系要冻死先好食,咁就将就下啦。Made today Gone today, 食落我都觉d 材料新鲜既,话晒都要26蚊一件三文治㖞朱古力味浓,但唔够热。如果冬天饮就不足以用佢黎取暖了。下午茶时间有饮品买一送一第二杯我拣左take away。仲可以系食完野令返张单去counter先攞,几贴心。简简单单又过了一个下午生活就应该系咁啦。
朱古力味浓,但唔够热。如果冬天饮就不足以用佢黎取暖了。
下午茶时间有饮品买一送一
简简单单又过了一个下午生活就应该系咁啦。