2021-10-01 393 浏览
嚟到10月,都系三日红色假期嘅第一日,梗系要好chill 咁样过吓啦😌😌有朋友专程嚟到九龙城,咁我梗系做下地主之谊,带佢周围食啦。今次就拣咗一间起九龙城有历史价值哪餐厅,想深入了解呢个历史价值就要上Google睇啦😂😂)(本人的历史科。。。🤣🤣)呢度嘅环境一流,你可以拣outdoor and indoor 嘅餐枱黎座,而我哋梗系拣outdoor la😝😝还有,呢度最出名嘅系all day breakfast,而且款式好多,有牛角包,煎蛋,鸡肉肠,烟肉,烟三文鱼,焗豆和迷你沙律。🥐🥐一共7样嘅加埋晒都只系$68。🤩🤩(简直超抵,物有所值🤤🤤)而我仲加咗$5换杯榛子奶昔🌰,好滑,甜到啱啱好。一路欣赏住个环境一路叹住呢杯奶昔真系好chill ☺️☺️

(本人的历史科。。。🤣🤣)

一共7样嘅加埋晒都只系$68。🤩🤩
(简直超抵,物有所值🤤🤤)

2021-10-01
$60 (早餐)