2021-10-24 776 浏览
人大咗 真系完全发觉酒精可令人暂时忘却烦恼 极减压…一个星期五嘅晚上 同事们带咗我嚟呢个地方..希慎真系成日都去 但系我真系完全唔知有呢一个世外桃源🌴🚗餐厅位于7楼 而我印象中7楼明明都系fashion brand 何来餐厅呢?行到之后 原来餐厅系喺好入嘅位置。发觉餐厅门口就系咁围板围住 系封住咁 如果唔知餐厅系会以为系装修紧😂😂职员一打开围板…我系咁 “哗哗哗哗哗!” 完全想像唔到呢度有一个咁大嘅地方…好sharp嘅霓虹灯招牌🚥好宽躺嘅地方…成个环境布置都充满California嘅气氛🌊🏄不过有缺点..就系冇冷气㗎..全室外架!!一边系有瓦遮头 有风扇吹住嘅💨另一边系冇瓦遮头 但就望到全街景🌃我去第一次去𠮶日仲系30几度嘅夏天🌞坐喺冇瓦遮头𠮶度。啱啱入去系热 不过坐咗阵真系完全唔热了 仲有风 饮住嘢望街景 好爽皮🥺🥺呢度个crazy hour真系好crazy🍻🥂最平𠮶个钟数系$18杯酒!不过我夜妈妈去就过咗呢个offer了。但都叫左支Prosecco🍾同杯Margarita🌈𝘾𝙝𝙚𝙚𝙧𝙨!!🥂
人大咗 真系完全发觉酒精可令人暂时忘却烦恼 极减压…
一个星期五嘅晚上 同事们带咗我嚟呢个地方..
希慎真系成日都去 但系我真系完全唔知有呢一个世外桃源🌴🚗

1991 浏览