2012-01-16 280 浏览
同 妈 咪 出 街 买 野 . . 妈 咪 想 食 拉 面 就 过 左 黎 天 悦 喇 由 学 生 时 代 到 依 家 咁 多 年 我 都 只 系 会 食 咖 哩 猪 扒 饭 . .但 最 近 几 次 食 . . d 咖 哩 1 时 辣 得 济 1 时 酸 . . 水 准 好 唔 稳 定 . .所 以 今 次 就 同 妈 咪 1 齐 拣 左 食 拉 面 . . 哈 哈 妈 咪 叫 左 辛 辣 猪 颈 肉 拉 面 ( 中 辣 ) , , 我 叫 左 麻 辣 鸡 汤 拉 面妈 咪 话 中 辣 唔 觉 得 辣 . . 可 能 因 为 佢 食 惯 辣 喇 ~ ~我 果 个 麻 辣 鸡 . . 虽 然 系 冷 盘 ! 但 d 鸡 好 有 鸡 味 ~而 且 d 肉 唔 觉 得 老 之 余 仲 几 滑 不 过 我 觉 得 唔 够 麻 辣 !食 食 下 听 到 佢 地 好 似 话 d 野 食 既 价 全 部 + $2 ~希 望 我 听 错 喇 . . 如 果 唔 系 到 时 个 下 午 茶 变 左 $28 咁 贵 我 都 唔 知 食 唔 食 好 哩 个 面 冇 粟 米 嫁 ~ 系 妈 咪 俾 我 嫁

而 且 d 肉 唔 觉 得 老 之 余 仲 几 滑
不 过 我 觉 得 唔 够 麻 辣 !

猪颈肉拉面 $26
麻辣鸡汤拉面 $38