2008-06-27 8 浏览
估唔到Shakey's Pizza会拣大埔呢个位开分店. 位置都几骑呢...前日去, 午市冇咩人, 门口陈列咗啲lunch special出嚟, 个pizza真系几细, 连我呢个唔大食的女仔都觉得唔够食, 唔敢叫.但老公想食pizza㖞, 咁唯有点个烟三文凯撒沙律,我都系第一次食呢啲新款pizza, 个卖相虽然特别,懒trendy咁,但其实几难食,散收收咁,一路食一路跌, 唔知要点食至可以保持仪态我拣咗个午市套餐, 个餐系烩牛尾濶面. 碟面出嚟系冒烟ge,但啲牛尾...竟然系冻ge (唔系冰冻,系室温𠮶种冻), 同待应讲咗, 好在佢地拿拿临换过碟 (除此之外, 就冇其他表示, 非常的公事公办).以咁ge价钱, 喺大埔区真系顶级, 希望佢努力改善下, 提供与价钱相符ge食物+服务啦.阿门.

阿门.