约咗男友早咗十分钟男友叫我入去坐住等,见店里面只有三几个客我就入去话两位,有一个女店员个样好恶好凶讲野无尾音咁话未齐人唔可以入咁我都即刻出去等。男友嚟到入去后又指定要咗喺好逼系摄喺两个人中间嘅位到,我望一望成个场都系吉嘅,何解一定要逼客咗到咁辛苦呢?之后唔理点野食啦好肚饿,叫咗小笼包,麻酱鸡丝冷面,口水醉鸡卷同红油抄手:小笼包同口水醉鸡卷OK嘅,麻酱鸡丝冷面好普通无咩好讲,红油抄手啲皮可能浸得内好淋用匙羹钹都烂晒我同男友都食咗一只无再食。总结:太多好食评可能会有期望,所以食完系失望。店员持续不友善态度可能都有啲影响到我,希望佢地可以检讨吓,唔好搞到客人入嚟比钱食野好似入嚟乞咁!
小笼包
红油抄手