餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

2023-04-30 175 浏览
银龙粉面茶餐厅 (荃湾众安街)有一日系荃湾岀发旺角办点事见有小小时间快快食都可以既心血来潮想食个蒸排骨(无错,我就系mood 到想食果样野就会去食既人😂)经过间茶记,有㖞!就入去坐低试试Ps:呢篇文系个人感受多过食物感受如果纯食家可以skip🔸榨菜豆卜蒸排骨饭-榨菜酸酸甜甜,送饭一流呢-豆卜吸哂d肉汁同豉油,应该会好好味呢🥰( 可惜我唔食 )-排骨都肥美嫩滑,配埋(赞)左油既豉油,又系送饭首选!好!茶餐厅正常都快嫁吗但如果太耐既话我未必会拣佢呢每个人耐既准则都唔同既13:52落单的我一分钟都唔使整左杯冻斋啡比我饮住先🥰嗯,都14:02,未有既?(同一时间对面坐左客人,落单🥰)嗯,都14:07,三个字啦㖞,我叫返落单个叔叔问有未?会唔会漏左单哦?佢: 哦,蒸紧,差唔多得咁我一路望住水吧+岀菜位,期待住野食岀既一刻然后水吧哥仔同落单叔叔倾紧计,水吧哥仔就同落单叔叔讲望住我,应该系问我系咪有咩需要但落单叔叔望一望我就另转头同水吧哥仔讲左0.5秒野再由下而上挥一挥佢既手,当时既手势系👈🏻希望佢唔系话我麻鬼烦啦🥰但我心情已好差冇乜mood 食了14:30,我个餐岀来了🤗对面的食客都食完起身走了结
银龙粉面茶餐厅 (荃湾众安街)

有一日系荃湾岀发旺角办点事
见有小小时间快快食都可以既
心血来潮想食个蒸排骨
(无错,我就系mood 到想食果样野就会去食既人😂)
经过间茶记,有㖞!就入去坐低试试

Ps:呢篇文系个人感受多过食物感受
如果纯食家可以skip

🔸榨菜豆卜蒸排骨饭

-榨菜酸酸甜甜,送饭一流呢
-豆卜吸哂d肉汁同豉油,应该会好好味呢🥰( 可惜我唔食 )

-排骨都肥美嫩滑,配埋(赞)左油既豉油,又系送饭首选!

好!茶餐厅正常都快嫁吗
但如果太耐既话我未必会拣佢呢
每个人耐既准则都唔同既
13:52落单的我
一分钟都唔使整左杯冻斋啡比我饮住先🥰
嗯,都14:02,未有既?
(同一时间对面坐左客人,落单🥰)
佢: 哦,蒸紧,差唔多得

咁我一路望住水吧+岀菜位,期待住野食岀既一刻

希望佢唔系话我麻鬼烦啦🥰
但我心情已好差冇乜mood 食了

14:30,我个餐岀来了🤗
对面的食客都食完起身走了

结果我食左两野就起身卖单走了
其实野食系咪真系好好味我唔介意
但员工既态度好紧要
你同我讲要蒸,大约几耐倒,可能会耐d,讲声其实唔难

嗯,野食okay 既
不过我未必会再去☺️

推荐指数
⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

抵食指数
⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🏡 银龙粉面茶餐厅 (荃湾)
荃湾众安街22号地下

#gd.food.gd.mood