2019-07-19
公司聚餐简左食QRE Plaza 入面27 楼呢间韩国🇰🇷野。早早一个月之前用WhatsApp 订位。一入到去有真韩国人招呼,好快就入座,望下个MENU, lunch set 价钱由 HKD89 至 HKD 129 不等,睇你简边set,丰俭由人。前菜: 味正式上主菜之前有不同款的前菜,薯仔味道浓郁,应该系蜜糖薯仔,炆得好焾。泡菜以为会好正宗,点知吾好味,得个酸字,🌶都吾🌶下。茄子🍆普通质素。L24: 韩式牛🐂骨汤🥄: 望落好奶白色,但饮落无咩味,而且得三片牛𦟌,好彩有提供盐🧂,成🥣汤饭都还可以。L5: 韩式牛肉饭:系用石锅上,感觉热辣辣会好好味,点个韩式拌饭辣酱少,吾够拌饭,牛肉又韧口, 吾系个回事根本🤨成个饭无味L4: 烤芝士辣鸡肉:但点知佢上错左,L3 既烤鸡肉,一上菜我地都好奇怪,说好的芝士去左边,咁就问店员,又话无问题,鸡肉甜甜地都易送饭,仲要系有汁既鸡脾肉,算系咁,份量够。有图有真相!因为佢上错菜L4 是 129 元, L3 系89元, 系埋单个阵指证番佢系错既,如果吾系就无左40 元。整体质素真系一般,外表一般,味道一般,失望😞
整体质素真系一般,外表一般,味道一般,失望😞