2023-04-25 271 浏览
之前经过几次都见到好多人,呢日终于的起心肝要去排左十五分钟队🤤不过店面太细又多人转个身都难,买完拿拿声出去条街度揾位食,但天气开始热溶得比较快🔥▪️ 希腊乳酪雪糕 💲58 (杯装 - 3配料 + 1酱汁)口感幼滑,带有微酸,再酸啲既话会更得我欢心😳常规配料选择已经唔少,仲要有期间限定,真系眼花撩乱,选择困难症既人如我,都系参考返十大最喜爱配料🤫▫️ 芒果:并非新鲜切粒𠮶种,而系雪到偏硬身一点,比较重冰感既,胜在都几甜🥭▫️ 海盐焦糖脆脆:咬落脆卜卜,一开始有微微咸味,中间会有阵焦㶶气味,相信未必个个都钟意,最后会系甜甜地,同埋有少少黏牙,但我觉得很可以接受🫣▫️ 绿茶糯米糍:每次食乳酪都必定要加既,质感软糯烟韧,洒满绿茶粉甘甘地🍵▫️ 热情果汁:食到啲热情果籽,酸酸地几醒胃,同乳酪好夹,如果再落多啲我仲开心🤭🔎 整体评分(8/10)

希腊乳酪雪糕

🔎 整体评分(8/10)
希腊乳酪雪糕