2020-07-04 94 浏览
同男朋友去马湾一日游夜晚系沙滩旁边试下呢间地中海餐厅,好似几有feel咁,成个环境都系蓝白色主题走希腊风,我地点左个烤鸡肉pizza, 有好多唔同馅料,grilled chicken,mozzarella同bbq sauce好惹味,仲有拉芝效果,薄饼底薄脆香口好味道。另外推荐烤猪肋骨配bbq酱,伴碟有炸薯条同沙律,沙律酱好味,我平时完全唔中意食杂菜但mix埋沙律酱我不知不觉就食晒落肚了😂饮品就推介virgin mojito(mocktail) 同passion fruit mojito(cocktail),2款都有好浓薄荷叶味所以好fresh,passion fruit就有返啲甜味同酒味,呢到调较到酒味都几浓沟左冰就啱啱好👍食完之后餐厅仲主动比2杯水我地,服务态度好~