2017-02-18 755 浏览
难得带鬼佬食地道野,当然要同佢地食大排档啦。大排档呢家野真系买一间无一间喇!呢d 风味点可以错过呢!无谂过睇完餐牌佢地竟然有人话食猪红,仲介绍其他人食!最终猪红黎到,佢地唔止食一旧添。五个人叫左八样野!唔知点解鬼佬好钟意食炒饭!或者好味d 啦!所以叫左杨州炒饭。有虾仁有火腿。蟹就无叫喇,香辣虾同炒蚬就有叫。虾唔抵,128蚊得八只。仲系得手指咁大只。反而配菜同炸蒜就好好味!蚬就甜味偏多,豆豉味唔重!唔辣!炒通菜正常!炸豆付好嫩滑,外面既椒盐味唔会太浓影响到豆付既豆味!鹅片叫左个中牌,大约有十片左右都唔算太差!伙记忘记左俾醋,但个个饿鬼投胎咁,未吖人拎都已经食完。千呼万唤始出来既鱼香茄子煲食唔到有鱼香味。但系d 茄子就非常出色,唔太油。呢个𩠌等左劲耐!追左两次,我谂唔系佢地想要我地张枱都唔知要等几耐。明白佢地旺系要枱既。但都唔洗未清枱就帮我地计数埋单啰。
呢d 风味点可以错过呢!

蟹就无叫喇,香辣虾同炒蚬就有叫。
蚬就甜味偏多,豆豉味唔重!唔辣!

炒通菜正常!

炸豆付好嫩滑,外面既椒盐味唔会太浓影响到豆付既豆味!

明白佢地旺系要枱既。但都唔洗未清枱就帮我地计数埋单啰。
2017-02-18