2020-04-06 513 浏览
听今日食晏时候误打误撞嚟到呢度 ,工业大厦入面有间小清新嘅cafe ,觉得去咗世外桃源一样,入面嘅装潢虽然简单,但系都清新少女感觉。 见到舖头写话午餐都系$50,长者又或医护人员午餐仲有半价, 系半价!仲免费送多个面包, 觉得佢哋真系好有良心嘅香港小店。 铺头细细由一家三口去经营, 我哋嗌咗两个午餐, 同埋额外嗌咗几个bagel 试下。 午餐嘅食物因为太肚饿唔记得咗影相 都系啲 大路嘅芝士意粉或者饭 虽然味道冇乜特色但都几有家嘅感觉 两杯嘢饮就比较特别 我喺咗杯岩盐低脂咖啡 有香浓嘅cream 少少咸调味之下令到杯咖啡嘅香浓更加突出。 黑糖柚子茶亦都唔会死甜 ,几啱女仔减肥又想食甜野。 最有特色嘅当然就系佢哋嘅贝果, 我哋试咗原味、蒜味 同埋芝士味, 听老板讲系自己整, 无落防腐剂添加剂, 即叫即焗 ,热辣辣食真系好香㗎,沾上cream butter 食劲正。 18蚊一个嘅价钱 ,可以食到自家制新鲜嘅贝果其实都物有所值。 佢哋仲有买一啲大路嘅面包例如芝士棒芝麻包等等全部都系几蚊个 好值得大家去支持💛💛
  • 低脂岩盐咖啡
  • 烟三文鱼忌廉芝士bagel