2023-02-01
平、靓、正既川菜「熊猫小云吞」今日Lunch突然好想食凉面,听同事讲公司楼下「熊猫小云吞」唔错,一于一齐去试下,Lunch时间原来都几多人,仲有好多外卖单做梗,人手唔算多,但出餐算几快,餐厅唔算好大,但干净整企,门面有d自助冻柜,可以自已拎饮品及小贪买柜面比钱,仲有d一樽樽(菜甫、麻辣酱、鸡煲酱、辣椒油等等),可以买返屋企食,野食都好多款式,有汤面、油葱酥热捞面、凉面、手工凉皮、一口云吞、各类小食等等、我地就叫左个芝麻盐焗鸡川式凉面(走辣)、黑醋凉拌木耳、凉拌猪耳、芝麻盐焗鸡川式凉面 $52:凉面冻冻地,面质唔会好淋,酱汁唔算好咸捞一齐食几好味,鸡件亦唔算鞋口,当中配菜(海带丝同青口几爽口、菜甫就偏辣)黑醋凉拌木耳 $20:份量超多的,十分爽口,唔算好辣,酸酸地几开胃,凉拌猪耳 $38:猪耳味道带少少麻辣香,岩哂中意食辣既人,2个人100蚊多少少,咁价钱食到川菜真系抵啦!
凉拌猪耳 $38:猪耳味道带少少麻辣香,岩哂中意食辣既人,
2个人100蚊多少少,咁价钱食到川菜真系抵啦!