2024-02-02 2904 浏览
JACOMAX(将军澳)地点📍: JACOMAX (将军澳)将军澳宝琳欣景路8号新都城中心二期UG楼UG092-94号舖觉得太耐好似冇食过西餐,上openrice 睇睇下,发现好似都好耐冇食过Pizza,平时行经湾仔,都见有Jacomax,见到屋企附近都有间,就去试下---------------Set ForTwo 💲428前菜(六选一)炸鱿鱼圈配他他酱唔好以为二人餐份量一定小,佢呢个炸鱿鱼圈份量比我想像中要多,唔会炸得太过火,而且佢既鱿鱼圈十分弹牙,而且有反弹既感觉,他他酱酸酸甜甜,劲可口👍Pizza (六选一)9吋蓝芝士苹果薄饼第一次听觉得蓝芝士同苹果好似唔系好衬,但原来我系错嘅,两者一咸一甜配合行天衣无缝,加上饼底考得好脆,9吋都唔够食Pasta (三选一)松露油牛肝菌火腿大通粉汤汁浓郁但食完唔会太漏,大通粉亦唔会煮得太硬,份量适中Tiramisu + 💲30第一次食流心既Tiramisu, 唔会太甜,朱古力粉亦唔会太苦,会食上瘾🤤
JACOMAX(将军澳)

地点📍: JACOMAX (将军澳)

---------------
Set ForTwo
💲428

前菜(六选一)
炸鱿鱼圈配他他酱

Pizza (六选一)
9吋蓝芝士苹果薄饼

Pasta (三选一)
松露油牛肝菌火腿大通粉

汤汁浓郁但食完唔会太漏,大通粉亦唔会煮得太硬,份量适中

Tiramisu + 💲30