2022-06-20 35 浏览
呢日同呀妈行街突然好想食叉烧饭,经过呢间小店见到写住五星级酒店老师傅主理,就吸引左我入去试下🤣.点左两个午市套餐:🌟食神叉烧饭 $58皇牌紧系要试下,好多叉烧上面舖上太阳蛋,吉穿佢捞汁食正👍🏻 叉烧肥瘦适中,不错!.🌟皇牌鸳鸯饭 $65双并就满足贪心的jo🤣jo选了卤鸭和豉油鸡,卤鸭淋身入味,点酸汁好好食,豉油鸡嫩滑,浓浓豉油味加上姜葱油,再配上大大碗饭浓厚港式口味正.两个set都可以选汤或者饮品,好热叫左杯冻柠茶🤣但呢到老火汤出名点都叫一碗试下,有合掌瓜、红萝卜、粟米、一大旧猪肉超足料!最正无味精我好快成碗饮哂😋.🌟酒仙醉鸡卷 $50我同呀妈都好爱醉鸡,见卖相几靓就点来试下,浓厚绍兴酒香,肉质烟韧弹牙,真心不错推介👍🏻.如果想食港式烧味又想饮老火汤呢间不错!大大碗又唔贵性价比高👍🏻
点左两个午市套餐:

🌟食神叉烧饭 $58