2020-12-16
weekend去左黄埔~唔来黄埔都唔知原来而家开左咁多野食🤩 我地食左一间唔错既平价西餐厅店 @roycegarden_hongham 真系几好食!! 我地点左:..🥘铁板黑椒鳗鱼饭卖相几吸引,中间一大碗饭,铺左粟米同芝士同少量葱系面,有切左件既鳗鱼,然后旁边有一细碗酱汁俾你倒落去,一倒完就belebala咁滚呀滚,热辣辣🔥 倒完之后记得要快D捞匀佢~ 超香!!! 食啖鳗鱼,好好味啊!! 好juicy,鳗鱼烧汁好夹!! 连埋溶左既芝士粟米,好正😋..🍔芝士安格斯牛汉堡又系卖相好吸引🤩 而且见到个burger系有少少打斜摆,一定系要你见到佢既超厚安格斯牛肉汉堡扒!!!!仲有面上溶左既芝士!! 好邪恶啊!旁边有配埋薯条,都几大份量!! burger本身仲有少量生菜同蕃茄,汉煲扒无得输啊!!! 好好食..🍇香槟葡萄沙冰我叫左呢杯,超好味!!! 🥳 一来到,杯造型已经好掂!! 成支七喜倒插落沙冰度,要狂影相哈哈~加左香赖,成件事好正!! 所以个人认为呢杯比另一杯白桃沙冰既味道更胜一筹🤪..🍑白桃沙冰都几多桃系里面,而且又系成支七喜倒插落杯沙冰度! 白桃味其实几清香~钟意白桃既朋友可以试下!!.
🥘铁板黑椒鳗鱼饭
🍔芝士安格斯牛汉堡
🍇香槟葡萄沙冰
🍑白桃沙冰
睇返menu,D价钱都几亲民👍🏻 依家限左两人一枱同埋禁晚市堂食,当日见到都有唔少客人赶尾班车入来食,真系值得捧场呀😌😌