餐厅: 韓樂 (新都城中心三期)
资讯:

平价🤩大份😍高质韩国菜🇰🇷🌸韩乐呢间韩式餐厅,我哋已经嚟咗几次啦,今次就等我哋将呢间餐厅嘅吸引之处,介绍俾你哋啦😆韩乐餐厅系韩式主打到港式美食,佢哋嘅石头锅饭令我念念不忘😍餐厅嘅设计韩式木系为主,卡位座椅木的设计元素,加上梳化,俾人一种好放松嘅感觉🤗餐厅仲有几个打卡位,一大片嘅酒樽墙,仲有韩式设计嘅特色招牌🤪增添唔少玩味主义,呢间餐厅系有晚市优惠套餐,价钱都系差唔多,但系就包埋嘢饮😆我哋今次嗌咗主餐牌入边,所以嘢饮跟餐半价🤣✨温泉蛋牛肉石头锅饭 $66呢个牛肉石头锅饭,我次次嚟都会必点👍🏻👍🏻👍🏻一上枱香气扑鼻,份量好足够,配上韩式辣酱及韩式芝麻甜酱,酱嘅份量自由调配,唔需要惊太辣食唔到🤗石头锅发出阵阵滋滋既声音,大家千祈唔好掂到个石头锅,因为真系好热,就算食到最后温度仍然保持住🔥配料有香葱、生鸡蛋、红萝卜及洋葱,当然唔少得牛肉🐂将所有食材捞匀,加上酱汁,香气更加升华😍芝麻牛肉非常之香,入口松化,配上甜甜辣辣嘅酱汁,非常惹味🔥令人食指大动,胃口大开!每粒饭都沾满蛋浆😍令人回味无穷😋😋必点指数✨✨✨✨✨✨野菜牛肉炒粉丝 $65一上枱就已经闻到,佢嘅韩式酱汁非常之惹味!佢嘅配料同石头锅饭一
平价🤩大份😍高质韩国菜🇰🇷
🌸韩乐

✨温泉蛋牛肉石头锅饭 $66
必点指数✨✨✨✨✨

✨野菜牛肉炒粉丝 $65
一上枱就已经闻到,佢嘅韩式酱汁非常之惹味!佢嘅配料同石头锅饭一样都系有芝麻、红萝卜丝、椰菜丝及牛肉👍🏻佢嘅味道基本上同石头锅饭差唔多🤣不过佢冇辣酱,大家唔使惊佢会辣。正宗嘅韩式粉丝非常之弹牙,炒得非常之入味,配上甜甜嘅韩式烧酱汁,一阵牛肉一啖粉丝!而且份量一啲都唔少🤗钟意食韩式粉丝嘅可以试吓👍🏻不过我个人依然觉得石头锅饭更胜正一筹,佢加埋只蛋,仲有能够keep住温度嘅石头锅,价钱都系比韩式炒粉丝贵一蚊咋🤣🤣🤣

✨芒果芦荟雪碧(跟餐+$13)
呢度嘅嘢饮有好多款都好吸引,今次叫咗芒果芦荟雪碧,芒果味道非常浓郁,加上雪碧有汽甜甜的,而且配上芦荟粒粒好有咬口😋钟意清新口味嘅大家都可以试吓😍非常推荐✨✨✨✨✨

✨热大韩生姜柠檬茶 (跟餐+$13)
钟意饮热饮嘅养生人士,都可以试吓呢杯大韩生姜柠檬茶,生姜味好浓郁好香,但又唔会好辣,生姜加柠檬驱寒养生一流👍🏻冬天饮啱晒!热辣辣饮落好舒服🤗非常推荐大家试吓✨✨✨✨

食物✨✨✨✨
环境✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨

🏠 韩乐 (将军澳广场) (将军澳)
将军澳唐德街1号将军澳广场2楼70-72号舖

2022-12-05